Lidl u Novom Sadu sledeće godine

Bez autora
Jun 21 2012

Kompanija Lidl Srbija Supermarketi izlicitirala je zemljište na Bulevaru Vojvode Stepe, po ceni od 187.430.724 dinara, saopšteno je iz Zavoda za izgradnju grada. Budući objekat će biti površine oko 2.000 kvadratnih metara, sa oko 120 parking mesta. Otvaranje novog prodajnog objekta planira se iduće godine, a prema rečima predstavnika ove poznate nemačke kompanije, zainteresovani su za još nekoliko lokacija u Novom Sadu. Ovo je samo jedno u nizu uspešnih nadmetanja. Zainteresovani učesnici javno su se nadmetali za oko 30.000 kvadrata građevinskog zemljišta namenjenog za izgradnju poslovnih i proizvodnih objekata, a takođe u ponudi su bile i tri parcele za izgradnju objekata za porodično stanovanje.

Lidl u Novom Sadu sledeće godineKompanija Lidl Srbija Supermarketi izlicitirala je zemljište na Bulevaru Vojvode Stepe, po ceni od 187.430.724 dinara, saopšteno je iz Zavoda za izgradnju grada. Budući objekat će biti površine oko 2.000 kvadratnih metara, sa oko 120 parking mesta.

Otvaranje novog prodajnog objekta planira se iduće godine, a prema rečima predstavnika ove poznate nemačke kompanije, zainteresovani su za još nekoliko lokacija u Novom Sadu.

Kako je saopšteno iz ZIG-a, ovo je samo jedno u nizu uspešnih nadmetanja. Zainteresovani učesnici javno su se nadmetali za oko 30.000 kvadrata građevinskog zemljišta namenjenog za izgradnju poslovnih i proizvodnih objekata, a takođe u ponudi su bile i tri parcele za izgradnju objekata za porodično stanovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik